Return to site

Fordelene med å bruke piggdekk

piggdekk

Når det gjelder vinterdekk, kan du lure på hvorfor du bør velge piggdekk og hva er fordelene med dem. I utgangspunktet takler ingenting bedre på vinterveien enn piggede vinterdekk. En hovedfordel er at hvis bilen din eller SUV-en er utstyrt med piggdekk, så har du ikke brukskjeder på kjøretøyet ditt hvis du går gjennom fjellområder. Du kan også alltid kjøre trygt under vinterforhold. Dette er en stor fordel hvis du noen gang prøvde å plassere kjettinger på bilen din, som da ville du vite hva jeg snakker om. Vanligvis er forhold som krever kjettinger de eksakte forholdene der du ikke vil la den fine, varme bilen din gå utenfor i snø og kulde for å plassere kjettinger på bilen din. Dette kan nå enkelt unngås hvis piggdekk er tillatt i landet ditt.

 

Hvis du bor i et område der du har veldig isete forhold eller stadig skiftende værforhold som ofte krever kjettinger, er piggdekk en reell fordel. Hvis du noen gang har kjørt med kjettinger, har du opplevd det betydelige nivået av vibrasjoner som oppstår, i sammenligning med å kjøre med piggdekk som føles som å kjøre med vanlige dekk, men med fordelen av å ha full kontroll over bilen din selv i tung snø og is.

 

Piggdekk er en reell fordel når du kjører opp fjellsider i vintermånedene. Generelt, når du er i høye høyder med mye snø, er det eneste alternativet for trekkraft enten kjeder eller piggdekk. Hvis du bor i et område som dette, vil det være en stor fordel å ha piggdekk. Det har vært betydelige fremskritt innen piggdekkteknologi, og de nyere piggene gir også bedre drivstofføkonomi og en mye jevnere tur i forhold til de eldre dekkversjonene.

 

Nokian Hakkapeliitta 9 piggdekk er tilpasset til å håndtere alle slags ekstreme værforhold og bruker det nye Eco Stud 9 Concept. Dette er en ny mer moderne pigg som reduserer både slitasje og støy. Med Eco Stud-pute som demper veikontakten som luftrom midt på den nedre flensen, noe som reduserer piggens innvirkning. Dette sammen med de dype snøsporene på skulderen gir maksimalt grep når du beveger deg på dyp snø. Dette gir en veldig hyggelig kjøreopplevelse om vinteren før du bytter til sommerdekk.

 

Noen av de andre fordelene ved å ha investert i høykvalitets vinterdekk er forbedret bremsing, trekkraft og sikkerhet. De piggede vinterdekkene stopper mye raskere enn enten helårs- eller allværsdekk. Dette er på grunn av det ekstra grepet som maksimerer trekkraften, med piggene enda mer. Vinterdekk er laget av en fleksibel gummiblanding samt et unikt mønsterdesign som er ment å brukes på is, snø og slaps. Dette sikrer at du kan kjøre trygt, med stor komfort og kontroll i vintermånedene.

 

For mer informasjon om piggdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly